+36 (29) 544–690
info@businesspark.hu

Bemutatkozás

Az Autóker Logisztikai Kft. (továbbiakban Autóker) mint az Autóker Gamma Kft. jogutódja jött létre az Autóker Holding Zrt. 2000. márciusi privatizációját követően.


Az Autóker érdekeltségébe tartozó vállalatok több mint 50 éves múltra tekintenek vissza. A cég az elmúlt évtizedekben monopolisztikus jelleggel biztosította az egész magyar haszongépjármű piac gépjárműalkatrészekkel történő ellátását. A feladat volumenéből következően a több száz munkatársat foglalkoztató cégcsoport raktárbázisain és viszonteladói hálózatán keresztül több milliárdos forgalmat bonyolított.


A 2000 márciusában bekövetkezett privatizáció nagy változást hozott az Autóker történetében. Az új tulajdonos döntött az Autóker Gamma Kft. két részre osztásáról. Az értékesítési feladatokat bonyolító cég független, ingatlan vagyon nélküli vállalatként folytatja tevékenységét. Az Autóker Logisztikai Kft. elsősorban az M5- Gyál Ipari park fejlesztésével, bérbeadással valamint logisztikai szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.


Az Autóker elsődleges tevékenysége a tulajdonában lévő ingatlan állomány (földterület, felépítmények) valamint a közművagyon megfelelő hasznosítása, a működtetéshez szükséges személyi és egyéb feltételek biztosítása. Ipari parkként raktár bérleti, infrastrukturális illetve logisztikai szolgáltatásokat biztosít a betelepült cégek számára.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet elküldve! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.