+36 (29) 544–690
info@businesspark.hu

Jogi nyilatkozat

Általános információk
A www.businesspark.hu oldalainak böngészésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket illetve szabályokat. Kérjük, amennyiben nem ért egyet jelen jogi nyilatkozatban foglaltakkal, ne nyissa meg a honlap oldalait.

Az AUTÓKER Logisztikai Ingatlanfejlesztő és- Forgalmazó Kft. – mint a www.businesspark.hu honlap üzemeltetője – mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére sem kifejezetten, sem ráutaló magatartással nem vállal szavatosságot a jelen honlapon keresztül nyújtott információkért, illetve azok teljességéért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben korlátozza, megszüntesse.

Az AUTÓKER Logisztikai Ingatlanfejlesztő és- Forgalmazó Kft. nem garantálja a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát és hibamentességét. Az AUTÓKER Logisztikai Ingatlanfejlesztő és- Forgalmazó Kft. nem felel azokért a károkért, költségekért, melyek a honlappal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, rendszerhibából vagy más hasonló okból következik be.

A honlapon található linkek használatával elérhető más honlapok tartalmáért, helyességéért, illetve az Ön által más honlapokon megadott adatok biztonságáért a AUTÓKER Logisztikai Ingatlanfejlesztő és- Forgalmazó Kft. nem vállal felelősséget. Javasoljuk, hogy ezen honlapok használata esetén győződjön meg az adott honlapot megjelenítő szervezet adatvédelmi politikájáról.

Adatvédelem – személyes adatok védelme

Az erre vonatkozó szabályozás, azaz az Adatvédelmi nyilatkozat és tájékoztató itt található.

A honlap szerzői jogi védelme

A www.businesspark.hu honlap, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, az AUTÓKER Logisztikai Ingatlanfejlesztő és- Forgalmazó Kft., illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. Azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag az AUTÓKER Logisztikai Ingatlanfejlesztő és- Forgalmazó Kft. illetve szerződött partnerei jogosultak. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.